24 augustus 2010

Hoera, mijn visum is goed gekeurd.

Vorige week ben ik naar het visumbureau in Wijnandsrade geweest en heb ik de nodige papieren en paspoort daar achtergelaten. Ik kreeg te horen, dat het nog wel eens moeilijk zou kunnen worden om een visum voor een half jaar te krijgen. Mij werd geadviseerd om al vast eens na te denken over een alternatief.  Hier werd ik niet echt blij van en ik was de dagen daarna dan ook behoorlijk gestrest. Gelukkig hoefde ik maar twee dagen te wachten op de uitslag en kon ik daarna mijn visum ophalen. Ik mag tot 13 februari in India blijven en mijn retourticket staat gepland op 24 februari vanaf Colombo (Sri Lanka)

Nog maar drie dagen en dan vertrek ik richting Bangalore voor een introductieweek.  Nooit gedacht, dat de voorbereidingen zoveel tijd en energie in beslag zouden nemen. Mijn halve vakantie ben ik aan het rommelen en inkopen doen voor mijn reis naar India, maar gelukkig ben ik nu bijna klaar. Ik krijg steeds meer zin om te gaan en kan bijna niet meer wachten om mijn toekomstige leerlingen van het SSC te ontmoeten.

3 reacties op “24 augustus 2010”

  1. rene schot zegt:

    Lieve Karin,

    Geweldig niews en Van harte gefeliciteerd met je visum ! Niets staat je dus meer in de weg om te vetrekken. Ik bewonder jouw initiatief enorm, dus ik ga je weblog zeker volgen. Een heel goede reis en een fantastisch mooie tijd in India gewenst.
    groeten
    Debbie, Amber en René

  2. Adrie zegt:

    Dag Karin,
    Fijn dat je nu definitief weg kan. Ik zal je volgen via jouw weblog. Heel veel succes!
    Adrie, maasgouwschool

  3. Diny Zuidgeest zegt:

    Hallo Karen,
    Wel laat maar toch nog even een berichtje voor je. Mijn computer had kuren, anders had ik wel eerder iets laten horen. Fijn dat je visum op tijd gekomen is. Goede reis daarheen en fijne tijd daar. Groetjes, Diny.

Een reactie toevoegen